There's no time for us.

Idag fyller jag år, 15 år. Ganska coolt, nu är jag stor. Jag får köra moppe, ha sex lagligt, och köpa energidryck all by myself. Nu är jag stor. Känner mig stor.
Imorse kom iallafall min syster in med ägg och bacon på en tallrik, och en smoothie, fast det var mer som en milkshake men ah. Så fett snällt, så där satt jag och åt. Bacon. <3
Sen gick jag och duschade och så, och nu har jag packat det mesta. Jag far ju nämligen till Stockholm imorgon.
Amanda håller även på att baka en tårta till mig, me gusta. Den ska jag tjocka i mig sedan. Hehehe.
Och vid tre ska vi åka in till stan, med familjen och vi ska käka och ha det mysigt. Och eftersom det är min dag idag så ska jag få välja var vi ska äta. Jag funderar på någon kina-restaurang.
Senare ikväll ska jag dra till Ellabellaslangbella och ha filmkväll med henne och några till, dom har även massa överrasknigar till mig, det gillar jag inte. :(
Menmen, sånt är livet. Bloggar iaf mer senare!


Dagens outfit ^ 
Puss.

I wont be waiting.

Hej!
Idag har jag typ sovit bort hela dagen, nä men jag sov till typ 1.Då gick jag ner, och vi hade tydligen besök av Magnus (mammas sambo) kusin. Så ah, jag fikade med dom och så. Sen stack jag upp och sov lite till. Sen fixade mig, och gick ner och såg på Glee.
Seriöst, jag är helt lost i den serien. Iallafall så sen åt jag middag, och sen städade jag lite och nu sitter jag här, och laddar ner första säsongen av glee, igen. Bara för att Ida ska få den, och hon får inte ladda ner det själv så att. Då var jag snäll och gjorde det åt henne.
Sen ska jag nog fortsätta se Glee ett bra tag, och sen vet jag faktiskt inte. Kanske stannar här vid datorn hela natten.

Och på tal om något annat, imorgon fyller jag år, omgomgomgomg. Då blir jag byxmyndig, alltså 15 år.
Känner mig fett gammal, haha ): Men sånt är livet, snart kommer väl rynkorna också. Hihi.
Men morgondagen kommer spenderas med bara min storasyster, eftersom både mamma och Magnus jobbar, och småsyskonen är på fritids. Jag hoppas iallafall på bra väder, så att vi kan vara ute och kanske bada, och sola och sånt. 
Men ah, bloggar mer senare. Jag vet att jag säger det hela tiden, och inte gör det, men jag ska försöka!

Pussar!

Awesome.

Hola amigos!
Idag sov jag rätt länge, gick upp och duschade och fixade mig, sen följde jag med mamma och dom till havet där vi badade och solade, och fikade. Och sen, eftersom vi bor i norrland så kom det fram 4-5 renar på stranden. Liksom, det var lite udda? Men men, vi bor ju i norraste norrland, nästan iallafall. Så det är väl standard häromkring.
Sen åkte vi till umeå och for på Biltema, där vi köpte cyklar till mina syskon. Sen drog vi även till obs och köpte mat och såna grejer. Nu har vi ätit, och nu är jag med Jakop och Ida. Vi ska väl hitta på något, annars så blir det jobbigt. 
Tänker iallafall blogga mer senare.

puss!

Haters gonna hate.

Hej! Och glad midsommar på er!
Idag följde jag med familjen till mormor, och var där och åt och träffade mina mostrar och kusiner och så.
Det var ganska mysigt. Sen gick vi ner till sjön som ligger just nedanför huset, och jag satte mig på bryggan med Greta (min yngsta kusin) i knät. Och såklart hade jag telefonen i shortsfickan, och den är ju inte så stor så den gled ju ur, och hoppade iväg i sjön.
Så ja, den tog en simtur, och det tog ett tag innan vi hittade den, men jag hittade den iallafall, och den skulle kunna funka fortfarande. Dock så har "laddarhålet" typ gått sönder, så jag kan inte ladda den.
För tillfället har jag min gamla telefon, det är en riktig sexbomb. Så ni kan fortfarande smsa! Och ringa!
Och dessutom så fyller jag ju år på måndag, så jag hoppas att jag får en ny då.
Nu ska jag nog se på Glee hela natten, men bloggar väl snart.

puss

rwlksjm

Hej, idag har jag typ sovit hela dagen, och nu har jag varit duktig och städat.
Nu ska jag unna mig massa Glee och ba.. Hata mänskligheten typ.
Fint. Bloggar sen.
älska mitt serious-face.
mmhbra. pusshej

KOLLA IN DET HÄR!

Hej, måste bara säga att ni verkligen borde kolla in min vän Davids kanal på youtube, där lägger han upp videos på när han Shufflar, och lite Gaming-grejer, som jag inte riktigt förstår mig på.
Men iallafall, han är sjukt duktig på det han gör, och jag tycker verkligen att ni ska följa honom, och kolla vad han gör. 
Han är bäst.
Tänkte göra en fin liten inbäddning av det hela, men det fuckade upp så det blev bara en orange ruta så jag länkar den istället, och bäddar in en video då han shufflar :)
http://www.youtube.com/user/manfredaman?feature=results_main
N
u vet jag inte om det kommer funka, för det blev en orange ruta igen. Men vi får hoppas.

Glee.

Hej!
Jag har just kommit hem från Dj-träningen, som gick oväntat bra och nu ska jag sätta mig och se på Glee.
Laddade ju nämligen ner första säsongen, som jag sa och har sett 1 avsnitt. Jag antar att jag  kommer sitta uppe hela natten. Och ja, det finns väl inte så mycket mer att säga..
Eller egentligen skulle jag kunna skriva ett helt jävla fett inlägg om allting som pågår i mitt huvud just nu, men det är lite väl privat så det håller jag för mig själv. Tror ändå inte att ni är intresserade av att veta så att.
Ah, nu ska jag se glee och tycka synd om mig själv.. och äta glass tror jag. 

Pussar, kyssar och massa slem!

Yeah.

Hej!
Idag sov jag till typ tolv, då gick jag och duschade, sen städade jag mitt rum. Det såg verkligen förjävligt ut. Men nu är det fett fint där. Sen städade jag även tv-rummet, bara för att jag är snäll. 
Och jag och min kära moder och min "styvfar" har ju ett avtal så att... ;)
Nu sitter jag iallafall här, och har just kollat på purjolöks shuffle videos. Åh han är så duktig.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, tror jag ska ladda ner första säsongen av Glee och se det, och sen ikväll har vi DJ-träning så då ska jag dit och vara duktig. Och prata. Mycket.
Som vanligt alltså.

hej jag heter matilda och kan inte vara seriös på bilder, jao

My milkshake brings all the boys to the yard.

Hej, jag och sandra är bäst, så vi har köpt jordgubbar, glass, ballerina och choklad och nu har vi gjort asgod milkshake.

And... My milkshake brings all the boys to the yard... ;)

ååh si. Fett gott.

Pus.


Du måste flytta på dig.

Godmorgon, eller goddag kanske man ska säga nu, med tanke på att klockan är tio i två. Idag sov jag till typ halv elva, då gick jag och duschade sen gick jag och åt lite och nu har jag fixat håret och sminkat mig och diskat (!) Och snart kommer Sandra hit, vi ska nog äta bacon, och jag hade tänkt att vi ska göra asgod milkshake!
Det kan ju behövas, nu när jag är så sjuk.. Eller förkyld snarare. 
Sitter iallafall och lyssnar på Linkin Park och tänker. Alltså, jag skriver typ det i varje inlägg?
Gosh, måste sluta tänka så mycket. Jag blir ju bara kaos ändå.
Aja, jag ska sluta skriva nu och lägga in en bild eller något. Jag bloggar senare.

Bild från idag.
Puss.


Hemma från Uc, samt bildbomb!

Hej allihopa!

Nu har jag kommit hem från Uppsala, där jag har varit på Uppcon, det har varit så sjukt underbart. Jag har träffat mina underbara vänner jag inte träffat förut utan bara pratat med via internet, sen har vi gått runt och chillat och kramat typ varenda person inne på uc. Det har varit en helg fylld med kramar, pussar, skratt, gråt (tyvärr) och mycket mer. Jag kan inte säga mer än att jag är så jävla glad att jag for dit och jag ångrar ingenting. Men jag saknar alla människor. Dom var så himla mysiga och ba allmänt jätteglada. Och jag kommer sakna Lou mest. Så om jag kommmer klaga massor i sommar så äre därför. Jag tänkte iallafall peppra med bilder ifrån Uppcon! Om  någon av er vill att jag tar bort bilderna så säg till, så tar jag bort dom.

Hotellet där jag bodde:

Kön till uc:

Lou, min baby:

^ Sara. 

Ivana:


Sara igen:


Bäca:

Älski, igen:



Purjolökspojken, David:


Bäca och Ivana. 

Och nu är det färdigt med bilder för idag.

Pussar!


Snart bär det av!

Hej allihopa!

Idag vaknade jag vid 11, och då gick jag upp och duschade, sen åt jag lunch och sen kom mina älskade vänner hit en stund, medans dom hade rast. Det var mysigt att få träffa dom lite innan jag åker iväg.

För snart åker jag ju iväg, jag åker till Uppsala! Imorgon är det ju nämligen Uppcon, och jag är så sjukt taggad! Det finns inte ord för hur taggad jag är, jag är så himla glad! Ååh, kan inte skriva för jag är så taggad. Hihi.

 

Bild från igår!

Pussar! :love:


NU ÄR DEN KLAR.

Nu är äntligen min efterlängtade lolita-klänning klar!
Världens snällaste mamma har sytt den, så hon får all cred. Tycker ni kan vara snälla och kolla in på hennes hemsida också, liksom bara för att se. 
Hon är ju ändå min mamma, och jag älskar henne.
Imorgon kommer jag iallafall bara typ packa och hålla på, så jag kommer nog inte blogga så mycket, sen kommer jag nog inte blogga något under helgen helller, men jag hoppas att ni klarar er!
Nu är det iallfall dags för lite bilder på min fina prinsessklänning.
Nu länkar jag iallafall mammas hemsida. http://www.susannaljung.se/

Och ja, innan ni undrar, jag är väldigt kort. Och stolt över det.

'
är så himla glad över den!

Puss. <3


IM CRAZY, BUT YOU LIKE IT.

Hej!
Idag på skolan var det "Niornas dag", en dag som Niorna hade planerat och vi skulle göra olika saker.
I början av dagen var vi i grupper, och vi fick gå i skogen till olika stationer, och eftersom det var så otroligt mycket mygg så var det inte så kul. Det blev inte bättre av att jag bara hade shorts och linne heller.
Men tillslut kom vi till en station, och dom hade myggmedel så jag sprutade ner hela mig i det.
Sen hade vi fått välja något vi skulle göra efter det, och jag hade valt bild så jag hade det, då satt vi  på marken och hade rullat ut en rulle papper och då satt vi där och ritade.
Efter ett tag blev det väldigt kallt, så jag och Ida och Ella gick in till gruppen som spelade Tetris istället.
Där stod vi och kollade på tills vi gick och åt.
Efter lunch dansade vi i dansgruppen på skolgården, vi har ju dansat till låten "Technologic" och vi visade upp den idag, sen flumm-dansade vi också tills rasten var slut. Då gick vi till Folkets Hus för att se film, den hette typ "Tigerbröder" och handlade om två tiger bröder, och sen hände det massa. Jag minns inte riktigt, för jag sov igenom halva filmen. Ah, så det var resumén av det.

Nu är jag hemma, och har målat mina naglar ljus-rosa, eftersom UPPCON ÄR OM 2 DAGAR så måste man ju göra sig fin.
Jag kommer fara till Uppsala imorgonkväll, eller vi hamnar på Arlanda, men sedan får vi ta oss till Uppsala på nått sätt. Jag är ju också ledig hela dagen imorgon, så den kommer jag ta vara på och packa alla grejer jag ska ha med mig, och bara tagga som en galning!
Jag är så sjukt taggad på det här! Det kommer bli så galet roligt!

Puss!

D-d-d-d-dansa.

Hej!
Idag hade vi som sagt fotbolls-turnering, och det var roligare än vad jag trodde. Fast i början var det väldigt mycket mygg, så jag stod i mjukisbyxor och tjocktröja, men sedan blev det soligt och då försvann dom flesta myggen och sen hade tydligen Josefina myggmedel med sig så vi klarade oss.
Vi förlorade en match mot 9:rna, men vi vann med 8-1 mot 6-7:orna. Fett duktig våran klass är!
Efter lunch städade vi ur våra bänkar och sådant där tråkigt, sedan gick killarna och några till ut för att spela brännboll, och vi tjejer stannade kvar i klassrummet och dansade!
Så förbannat kul var det, och allt eftersom kom killarna in och var med och dansade, det såg väldigt roligt ut kan jag lova.
Sen stannade Sandra här, och vi har just ätit. 
Dock var jag klantig, som vanligt. Så vi hade gjort värsta asgoda maten, och sen när jag skulle ta ut det ur ugnen fick jag inget grepp om formen, så hela gallret tippade och maten for ner på golvet.
Det sög väldigt hårt. Då blev jag jätteledsen så vi fick äta annat. :(

Snart kommer Jakop och Ella hit, och Ida har just kommit, och vi ska nog dra iväg till kyrksjön för att bada lite.
Om vädret håller i sig, såklart. Sen blire nog bara att chilla å så.
Nu skriver jag inte så mycket mer.

Bild i repris?
Pussar! :love:

My hips don't lie.

Hej!
Efter att jag hade käkat och suttit här vid datorn ett tag, så bestämde jag en dejt med Ida, ja alltså jag var med henne. Så då for jag dit, och vi gick till Ella och var med henne och jakop. Dom såg film, så vi joinade.
När vi kom dit såg dom en barndomsfilm, med nån familj som är Incredible, men vet inte vad den heter.
Sen stängde vi av och satte på "The Boondock Saints" vi såg bara ett tag, men den verkade bra. 
Fast ändå lite skumm, ni som har sett den kanske fattar vad jag menar.
Nu är jag iallafall hemma och ska nog gå upp och duscha strax, om jag inte gör det imorgon, just nu vill jag egentligen bara sova, men det är för tidigt än och jag kan inte slita mig från datorn.
Är ni förvånade?

Imorgon har vi iallafall fotbollsturnering, fy och fan så tråkigt. Seriöst, finns det något tråkigare man kan göra?
Dessutom så ska vi städa på eftermiddagen. Satsa på att vara "sjuk" kanske? 
Nä, men jag behöver ju städa ur bänken och så eftersom min sista dag i skolan är onsdag.
Tänkte nog inte skriva så mycket mer än det, utan bombar er med bilder från Tumblr. 





Pussar!


Ensammast i Sverige.

Åh så underbart fin den låten är.
Bara för att älskar Kent med hela mitt hjärta typ. Åhåhåh.
Nu tänker jag faktiskt skriva in texten från den låten. Sen länkar jag den också.
Kent – Ensammast I Sverige

"Ner från minus 50 grader

Mannen brevid stinker svett
Vi går ner i varma mörker
Jag gör dig arvlös på en servett.

Jag ser dig på terminalen
som en hägring på en prada-klon
Jag har ett gömt behov i sjalen
för just en sån här otänkbar situation

Jag gick långsamt fram mot bordet
med min avvaktande blick
Över munnen mitt i orden
slog du till så hårt det gick

Jag såg du tyckte om det
Från nästan bottenlös tristess
kom det kärleksvarma våldet
och vinet spills
bleka Rorschachtest

Jag ser någon vid rödljus
samma NK-paraply
och någonstans i min plånbok
glöder en post-it från -97
där tio kulspetsblå små siffror
skriker våga utan ord
men ögonblicket glider undand
som skuggorna från små grå lätta moln

Jag ser din rygg från taxin
fast att jag vet att du har flytt
från det kalla tysta landet
jag stampar torkarbladens rytm
jag minns ingenting som hände
men jag kallsvettas ändå

VM i att hålla färgen
tyck synd om mig
jag är ensammast i Sverige...

Och jag drog med dig i mitt fall
och sen gled jag bara undan
så förlåt, förlåt för allt
för min förbannade kluvna tunga
jag har ett foto någonstans
där vi är drottningar och kungar

Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Det har varit en lång lång natt
men jag är glad att mina
tårar är behärskade och lugna"



Pepp!

Hej!
Idag var jag i skolan, och då vi hade mentorstid fick vi veta att vi tydligen skulle ha nån gruppövning, och sen brännbollsturnering på eftermiddagen, något vi inte fått veta tidigare.
Det tyckte jag var lite dåligt av dom, att dom inte hade sagt det åt oss typ i onsdags eller iaf fredags.
Iallafall, gruppövningen bestod av ett papper, där det stod massa saker, och vi skulle hitta svaren på olika sätt.
Det var inte så svårt, så det gick rätt fort. Och när vi var klara med det, satte jag mig ute på en bänk.
Sen kom Ella och Ida med en present till mig, eftersom jag fyller år snart. Och jag har gått hela förra veckan och inte fått veta någonting, och varit jättenyfiken!
Nu fick jag den iallafall, det var en bok där dom har skrivit massa citat, och minnen från oss alla. Åh det var så gulligt, dom hade även skrivit om när vi träffade Jakop första gången, och sen hade Jakop skrivit om första gången han träffade oss. (mig, ida och co. ) Och såklart läste jag det i matsals-kön, och han hade skrivit så förbannat fint att jag började gråta, in front of everybody. Jag är bäst.
Nämen, om ni, mina kära vänner läser detta så ska ni veta att jag älskar er galet mycket!

Och sen på tal om något annat, DET ÄR BARA 4 DAGAR KVAR TILLS UPPCON BÖRJAR!
Jag taggar som fan, eftersom jag aldrig har varit där förut så känns det jättespännande och roligt.
Kommer vara där och träffa massa underbara människor, som jag inte träffat än, men pratat mycket med.
Det kommer vara helt awesome, och jag kommer såklart ta massa bilder.
Sen tänkte jag att jag tar med mig min fina Minnesbok, och sen ska mina kära vänner få skriva i sina namn och sånt. Lite anteckningar och stuff.
Nu tänker jag inte skriva så mycket mer utan bloggar senare! 

Pussar!
:love:

Mys!

Hej!
Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat något idag, men Micke kom vid kvart över tio, så då mötte jag och jakop upp honom på busstationen. Sen såg vi Bilar 2 med mina syskon, i brist på annat. I slutändan var det bara Jakop som såg, eftersom jag och micke var så trötta att vi gick och la oss.
Sedan vid tolv kom Ella hit en stund också, men det blev inte så länge för att hon och Jakop skulle hem till honom.
Sen åt jag och Micke lunch, och sen satt vi oss vid tvn och såg "The Girl Next Door", den filmen är så himla rolig!
Och rätt så pinsam, så jag gömde mig bakom en kudde stora delar av filmen.
Sedan chillade vi bara, sedan vid halv fem var han tvungen att fara hem, och det sög. Egentligen skulle han ha farit vid 22, men då ville inte hans mamma det så.
Saknar honom redan..

Sedan kom Ida och Mange och åt här, dom kom hit när jag låg och sov, lol. Men iaf, sedan gick vi till mingos och nu har jag just kommit hem.
Jag sitter och lyssnar på Kent och ska nog göra det ett bra tag till. Åh, så mycket kärlek till det bandet.
Kommer nog blogga mer senare, eller slänga in lite bilder från Tumblr. 

Pussar!


Love is dangerous.

Hej!
Adam och Sandra kom hit för ett tag sen och då var jag med dom, sen gick vi ut och gick på konsum..... ;)
Sen satt vi på mitt rum och degade, nu har dom farit hem och jag har just ätit middag.
Nu sitter jag och lyssnar på musik, och pratar med Ella, vi planerar att ha filmkväll hemma hos mig ikväll.
Det kommer bli asmysigt.
Mycket prat hoppas jag, för jag behöver prata av mig. Blir nästan galen. Inte okej alltså.

Aja, jag tänker inte skriva mer om det, utan tänker lägga ut en bild på dagens outfit och lite bilder från Tumblr.

Vit oversize tröja, Bik Bok, 199:- tror jag.
Vitt linne, Gina Tricot, 49 :-
Byxor, Shock, 798 :-







Puss.


Blä.

Hej!
Idag sov jag till halv tolv, sedan steg jag upp och duschade. Sen åt jag lunch, och sen gick jag upp och sminkade mig, och fixade håret och klädde på mig osv.
Nu sitter jag och lyssnar på
Three Days Grace – I Hate Everything About You, fett mysig musik.
Och tar ut min ilska på så sätt.
Då vet ni det. Idag ska jag iaf bara sitta här hemma och vara ensam och göra ingenting. Tror jag.
Det kommer suga så jag måste nog tröstäta massa glass..
Aja, ska inte tråka ut er.

Puss.


Move, shake, drop.

Tjena, igen.
Har just stuckit från Mingos, det var inte så himla kul där. Jag fick med mig Ida, Mange och Jakop och vicke, så nu sittter vi och jag plågar dom med mysig festmusik. Dom njuter...
Sen ska jag vara ensam och dö och vara ensam. Nej inte alls. Men typ.
Åh, så patetisk. 

Tänker inte skriva mer så att.










Puss.



Schtekig sommar.

Hej!
Jag har just ätit middag, och nu sitter jag och lyssnar på
Hitfellas – Schtekig sommar - Alternativ radio version.
Den är helt värdelös egentligen, men den är ju somrig så jag måste ju som.
Ska lyssna lite mer på
Dj Laz – Move, Shake, Drop snart och köra moveesen. Kommer få så grymma benmuskler alltså!
Vi lär också köra den "dansen" på nästa disco vi anordnar, så då är ni väldigt välkomna!
Visst vi bor i en liten by, och ni kanske tror att allting är töntigt och allting här, men alltså när vi har party, det är sånt jävla ös. Av mina vänner som bor här utanför har jag hört att våra partyn är dom bästa, deras är tydligen astråkiga.
Det kan ju bero på att vi är så himla glada och peppade, och alla dansar! Det är så himla najs.
Åh, nu vill jag ha party och bara skaka loss och bli helt slut i kroppen, göra av med mer energi än vad jag får i mig. 
Fast det är ju inget problem, jag är ju en energispruta. Tycker iallafall att ni ska komma dit! 
Det är fett värt!

Nu ska jag snart dra iväg till UG, och jag hoppas verkligen inte att vi ska vara vid kyrksjön, vädret har ju varit så himla dåligt idag, regn, sol, regn och så har det hållit på. Och just nu öser det ner!
Så jag hoppas på att vi är inne och har mys! Det funkar ju det med.
Och nu tänker jag ge er en bild på kvällens outfit! :)

Rosa linne, Gina Tricot, 99:- eller 149:-, minns inte.
Svart linne, Gina Tricot, 49:-
Ljusa jeans, Gina Tricot, 199:-

Puss! :)

Duktig.

Hej!
Idag har jag varit i skolan, osvosv, sen kom jag hem och diskade tills nu. Jag är så himla duktig.
Iallafall så har jag fått värsta träningen idag, först sprang jag konditionstestet, vilket är 2 kilometer. Sen hade jag dans, och vi shake:ade loss och ba dansade järnet, hade så jävla kul. Och vi gjorde en jättejobbig grej, som jag älskar. Den är jätterolig!
Har fått fett mycket lårmuskler nu, och det gillas.

Och på tal om något annat så måste jag upp och byta om, för har på mig mjukiskläder och mormor och mina kusiner har just kommit hit, och snart kommer morfar och mamma hem också. Så jag måste väl se lite bättre ut än såhär.
Sedan drar jag nog iväg till UG ikväll och är med mina babes. Fett mysigt.
Och imorgon kommer Micke hit, också fett mys. Och nu har jag inte mer att säga sååå..

Puss!



Förändring och smygtitt.

Hej!
Idag var jag i skolan som vanligt, sen hade vi ju slöjd, och duktig som jag är så hann jag göra klart min kniv!
Så jag fick ta hem den idag! 
Sedan for jag och mamma och mina syskon iväg till stan, för att jag skulle klippa och färga håret.
Jag slingade håret, och klippte det, så nu är det skitsnyggt! Och nu kan jag bara låta håret vara ett tag framöver, sen ska jag till henne igen och då kan jag kanske tona hela håret ljusare.
Sen när vi kom hem var Jakåp här, vilket jag knappt visste. Men det var ju kul.
Och sen provade jag min lolitaklänning mamma har sytt åt mig, den är inte klar ännu men vi har nålat ihop den så ni får se ungefär hur den kommer se ut!
Sen kommer jag ju såklart lägga upp fler bilder när den är klar! :)
Nu tänker jag inte skriva mer.



Pussar! :love:

Klaustrofobi.

Hej!
Jag har nyligen kommit hem från stan.
For dit vid halv tio, med Mingos Tjejgrupp, och vi for ju på Boda Borg. Det var jätteroligt! Har inte varit där på ca tre år, så det var jättekul.
Det var en bana jag tyckte var jätterolig, och det var Klaustrofobi, för er som varit på boda borg vet ni ju att man kommer till olika rum hela tiden typ, och iallafall i det första rummet skulle man bara sitta i ett svart rum, sen kunde man trycka upp en lucka, och där skulle vi klättra upp till en tunnel. Eller det var inte riktigt en tunnel, det var väl mer som en gång, sen skulle vi glida ner till en svart våning, och där fanns det två luckor i golvet då skulle vi krypa ner där och trycka på en knapp. Sedan kom vi till sista rummet, den här gången var det bara jag och Sandra som körde, annars var det dom andra med också. Iallafall så när hon öppnade dörren till nästa rum började det låta som att det började blåsa jättemycket, så hon blev ju jätterädd och råkade smälla igen dörren, så vi klarade inte den.
Sedan fick vi höra att det tydligen var en typ madrass som blir uppblåst, och så ska man springa under den.
Det här var på slutet av dagen, så vi hann inte köra klart den innan vi skulle fara.
Men det var ju roligt ialafall!

Sedan stannade jag och Ella på stan, sen kom också Jakåp. Vi gick runt lite och flummade, åt på dallas och var allmänt knasiga. Sen skulle Jakåp iväg till körskolan och köra, så jag och ella gick runt lite och gick ned till älven och var jätteflummiga. Fast jag och Ella kan ju aldrig vara normala så det gjorde ju inget.
Vi försökte även tvinga dit Micke, men det funkade inte så bra. Men han kommer ändå på fredag så jag klarar mig nog.

Och på tal om någonting helt annat så ska jag ju till frisören imorgon!! Jag är fett taggad! 
Jag vet ju inte hur hon ska göra, men på något sätt skulle det bli ljusare iallafall. Sen kanske jag klipper lite.
Dock är jag så feg nu för tiden, så jag kommer bara våga toppa det. Har ju liksom inte klippt mitt hår sen mamma skulle klippa en frisyr på mig, och det slutade med att jag hade rakad skalle.
Så har bara klippt mig typ 2 gånger sen dess..
Men jag kommer väl lägga upp bilder imorgon på hur det blev! :D

Cool bild.

Pussar! :love:

Call on me.

Hej!
Kom hem från Ida för en stund sen. Det var sjukt mysigt där, först spelade vi amnesia, som vi hade sagt, men sen spårade allting när vi inte hittade en sak i spelet. Då satt alla och hedde på norska barbiegirl, ingen hit.
Sen gick typ alla ut och sköt med soft på varandra, såklart så testade jag, och jag var typ nästan den enda som träffade det vi siktade på. Vid det här laget, adam och tivve. Sköt adam i ryggen och tivve på benet.
Stolt tjej här!
Sedan när vi kom in, då satte alla på typ Björn Gustavsson och Magnus Betnér osv. Och eftersom jag är så "tråkig" så gillar jag inte sådant. Jag vet inte varför, men jag kan inte skratta till komiker. Det går liksom inte.
Fattar inte poängen med det eller någonting. Det är inte ens kul ju.
Den enda komikern jag gillar är Robert Gustavsson, han är faktiskt oslagbar. Annars tycker jag sådant är tråkig.
Fast jag är ju lite egen.

Imorgon ska jag iallafall gå upp typ 8:45, så att jag hinner fixa mig innan jag och vi som varit med i Tjejgruppen på UG drar iväg till Boda Borg! Vi ska vara där ett par timmar, sen ska jag hem och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Sova kanske. Det lät väldigt mysigt. Tror att jag ska gå upp och sova redan snart, är galet trött och jag saknar min säng!
Saknar alltid den.




Pussar!


Men du, jag ger dig min morgon. Jag ger dig min dag.

Hej!
Har varit i skolan idag, det har varit lite halv-drygt, dock hade vi ju HK sen, och vi gjorde Cheescake.
Det blev fett gott, men nu har jag uppsvälld mage och mår liiiiiiiite illa, tror att det är därför.
Sen gick jag och hämtade ungarna och tog med mig Ella och Jakop hem en stund, nu har dom stuckit hem till Jakop, och sen kommer dom hit igen. Fett värt, fast nä.
Sen ikväll drar vi iväg till Ida och spelar Amnesia. Och dom har tvingat mig, så jag måste tydligen spela.
MEN JAG FÅR LEJON JUICE FÖR DET!
Så galet värt.
Kommer dö och så, men det gör ju ingenting.

Och på tal om brödrost, våran ungdomsgård kommer inte bli sig lik i sommar, våran käraste ledare Stefan ska nämligen sluta. Det känns så himla tråkigt. Mingos kommer inte bli samma sak. 
Och vem ska nu säga alla skämt? Iallafall Stefan, om du läser detta. Vi kommer sakna dig jättemycket!
Jag hoppas verkligen att du kommer och hälsar på oss lite då och då! Det behöver vi!
Vi vill ju inte leva utan dig! 
Okej, nu kan jag inte skriva mer för jag börjar snart gråta.. 

Så ah, jag tjockar in en liten bild.


Jag vill bara explodera, lite till och lite mera.

Hej!
Jag har just kommit ur duschen och mamma har flätat mitt hår.
Det är fett mysigt. Har även städat mitt rum idag (DUKTIGT NÅNTING!!!) och hällt ut alla mina kläder på sängen och sedan vikt dom och lagt in igen.
Nu ryms allting... Nästsan. Man kan nästan tro att jag har för mycket kläder, men det har jag ju inte, jag har bara för liten garderob. Man kan aldrig få för mycket kläder.
Sedan hittade jag också ett par byxor jag inte gillar så mycket eftersom de är så vida i benen, så jag använder dom knappt.
Men iallafall, då tittade jag på dom, tittade på skrivbordet där det låg en sax, och kollade på byxorna igen.
Och såklart är jag så galet smart att jag klippte sönder dom och vek upp dom, så nu har jag ett par shorts till! :)
Jag är så kreativ.

På tal om något helt annat så blev jag himla sugen på juice. Riktig apelsinjuice. På färska apelsiner.
Åh, det bara vattnas i munnen när jag tänker på det! Måste kolla i kylen om vi har någon juice eller inte. Annars får jag se om vi har några apelsiner så kan jag göra egen! :)
Alltså jag är så smart att jag nästan inte orkar med mig själv, seriöst. Kommer ju på massa bra ideér hela tiden!
Hihi. Nu ska jag kolla om vi har juice. Tills dess får ni nöja er med en knasig bild på mig, jag tog för ett par dagar sen. 

Hihi. Pussar! :love:


Cookies with a smile.

Hej!
Idag var jag i skolan, det var rätt chill, fram till lunch. Då blev det ett helvete, fick världens mensvärk så jag sprang hem och tog alvedon och fyllde en flaska med hett vatten.
Efter ett tag, vid 2 gick det över. Det var så jävla skönt när det släppte.
Sen hade vi musik, och vi sjöng "Don't stop believin'" Det var ganska najs.

Nu har jag kommit hem och borde gå upp och städa mitt rum, men som vanligt så orkar jag inte. Så jag tänker göra det ikväll istället.
Jag ska ändå inte göra så mycket ikväll, tror jag. 
Förövrigt så saknar jag Ida, Ella och gänget som är i Göteborg just nu! Dock så kommer dom hem ikväll så jag lär ju träffa dom imorgon!
Men ändå.
Och nu har jag inte mycket att säga så jag tänker faktiskt länka lite bra musik. Alla länkar är på spotify.
Har fastnat nå galet för Dada Life.
Dada Life – Kick Out The Epic Motherf**ker - Radio Edit
Dada Life – Unleash The F**king Dada
Dada Life – Cookies With A Smile - Radio Edit
Dada Life – White Noise / Red Meat (Radio Edit)

coola killar det där!
Puss!

Förlåt.

Hej!
Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat något i helgen, men som jag skrev har jag varit lite upptagen.
I fredags jobbade jag ju på Sagofesten, och jag och mamma målade ca 200 barn i ansiktet, jag har ganska så jätteont i ryggen, jappcheck.
Det gick iallafall bra, och vi slutade vid halv två. Efter det gick jag och mamma och shoppade åt mig, det blev en massa nya fina kläder! Jag är så himla glad, för det har behövts. Jag älskar min mamma.
Jag kommer ta kort och lägga upp bilder på vad jag köpte, men just nu orkar jag inte.
Sen sov iaf Sandra här, det var jättemysigt. Vi drog till Ug och såg "A walk to remember" och vi alla satt och grät.
Jag var rätt så svart i hela ansiktet efteråt.

I lördags for jag till Sara, och slaggade där, vi gjorde inte så speciellt mycket. Vi köpte godis och var med Tim.
Sedan såg vi lite tv, och då visade dom "G- som i Gemenskap" på en kanal så vi såg den.
Den är så himla bra!

Nu har jag kommit hem, och ska snart äta middag, sen ska jag upp och fixa håret och dra på mig några andra kläder, sedan bär det av till UG och Dj-träningen!
Seriöst, att mixa, och bara träna sådär, det är typ världens bästa känsla! :)
Och nu ska jag sluta skriva så att ni inte blir less!