Ingenting står över mig.

Norlie & KKV igår var helt underbara.
Seriöst, fyfan så bra dom var. Och det var så galet mycket folk där och det var så himla mysigt.
Dock blev man typ sönderknuffad och ah. Fick en röv i min mage så att jag började må asilla.. Haha :(
Och ungefär alla ungdomar (och vuxna för den delen) var fulla, mer eller mindre. Så jag antar att det levde upp till namnet "Piteå Super och Spyr". Egentligen heter det ju Piteå Dansar och Ler men..
Dom var iallafall helt underbara, tog massa bilder. Ni som följer mig på instagram och har mig som vän på Dayviews har nog sett några bilder. 
Ska även lägga upp några på Facebook tror jag.
Och här förståss, men just nu har jag inte orken att lägga in bilderna, sorry sorry.

Bild från igår. Hihi.
Puss.

Varje litet steg.

Jag ber än en gång om ursäkt för min dåliga uppdatering.
Under dom senaste dagarna har jag inte gjort så överdrivet mycket. Eller i förrgår sov Jakop, Ida och Markus här, så vi hade trevligt och pratade och sådär. Sen igår for vi hem till Markus och var hemma hos honom. 
Det var faktiskt riktigt kul, vi åt middag och såg film. Sen kom även Ante dit, och fortsatte vi se film.
Sedan skulle jag och Ida och Jakop hem, och lite innan det så hoppade jag lite studsmatta. Första gången på en evighet ungefär.
Sen for vi hem, och jag satt mig vid datorn och lyssnade på musik och pratade med Ante. Sen bäddade jag även om i min säng och sen sov jag. En vanlig dag alltså.
Dock såg jag ingen film igårkväll så jag ska nog göra det ikväll istället.
Imorgon bär det av till Piteå med Sandra och hennes familj, vi ska typ gå runt och fjolla på stan ett tag, sen klockan 20.00 kommer vi nog vara på Piteå Super och Spyr. (Piteå dansar och ler, egentligen) och se Norlie och KKV.
Det kommer bli så sjukt jävla kul! Taggar till tusen.
Nu ska jag iallfall snart dra mig till Mingos, med gasmasken på. Ja, dom bestämde att dom skulle äta surströmming där. Blä. Finns det något värre?
Lär nog sitta ute tills det slutat lukta. Fast isåfall lär jag sitta ute typ hela kvällen, men det är ju ganska fint väder så det gör nog inget.
Puss.

Jag är här, med stora trygga vargen.

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat dom senaste dagarna.
Men jag har haft så mycket att göra att jag inte haft tid, eller orkat.
Iallafall, som jag sa sist jag bloggade, vilket var i onsdags tror jag? Så var jag på trästocks, det började ju på torsdagen och då for jag och Sandra dit, vi kom dit vid 8 ungefär. Då gick vi runt och hälsade på folk, köpte munkar och sen såg vi Syster Sol, som var helt underbar, hennes röst var helt amazing. Och alla som stod och kollade på henne stod liksom och dansade med. För er som inte vet så är Syster Sol en reaggeartist. Typ som Kapten Röd, fast kvinnlig.
Sen när hon hade spelat klart stod vi kvar på samma plats, eftersom det bara var cirka timme kvar tills Maskinen skulle spela. Och vi ville inte behöva trängas, så vi satt där och pratade och sånt. Vi fick även Syster Sols autograf!
Vi såg även Afasi, i Maskinen (a.k.a Herbert Munkhammar) så vi gick fram till honom och skakade hand och sånt, det var så himla coolt!
Sen såg vi även Frej, men då var vi inte helt säkra på att det var han så vi gick inte fram. 
Sedan intog dom scenen, och vid den tiden var hela området fullt med folk. Alltså det var helt sjukt.
Dom var iallafall sjukt jävla cp-bra. Har aldrig hört någon bättre. Och sedan när vi kommit hem lyssnade vi ju på Maskinen, och det kändes så himla overkligt att vi hade sett dom, och då blev dom liksom bara ännu bättre. När man visste hur dom lät live.
Sen på fredagen for vi också in, men det var inte lika kul, det var både kallare och det spelade inte så många bra artister. Så då gick vi mest runt och fjantade.
På lördagen var jag hemma och tog det lugnt hela dagen och på kvällen var jag barnvakt. Det gick bra, eftersom dom redan gått och lagt sig då mamma och hennes sambo for.
Och igår kom Micke hit, det var fett kul. Vi pratade, sov, lyssnade på musik och for och badade osv. 
 
Idag har jag mest bara chillat, eller det kan jag inte säga att jag har. Jag har städat 3 rum, pluggat nått så fruktansvärt mycket till moppekortet, och sen tog jag ledigt och nu har jag sett massor av film.
Ska nog lägga mig nu också. Och om ni har läst allting så är ni nog less nu.

Pussar!

Coola kids kan aldrig dö.

Sitter och lyssnar på maskinen och har det bra. Dom är helt fucking underbara, kan inte fatta att jag ska se dom ikväll!
Det kommer bli så sjukt galet bäst! Alltså, jag och Sandra far till Trästocksfestivalen tillsammans, och där kommer vi såklart vara med massa folk, och sen vid 23.30 spelar Maskinen, och då ska vi dit och se dom!
Vi ska nog flumma på massor, och krama alla vi känner igen. Sånt som man brukar göra alltså.
Anyways så bloggar jag nog mer senare.
Puss så länge.
 

Jag har lurat mig själv, för många gånger nu.

Åh, Håkans Way Out West-Live skiva. Så himla underbar.
Jag älskar Ella väldigt mycket för att ha gett mig den där skivan.
 
Idag har jag tagit med mina småsyskon till Kyrksjön där vi badade, solade och fikade. Det var väldigt mysigt.
Och vädret har ju varit helt underbart, soligt och varmt.
Riktig sommar. Sedan när vi kommit hem såg jag första Harry Potter filmen, och jag ska nog ladda ner andra också. Jag har ju faktiskt inte sett alla filmer, så då kan jag lika gärna se om allihopa från början. 
Förövrigt så har jag inte gjort mycket idag, och imorgon ska jag väl vara barnvakt igen, ett tag iallafall innan vi far in till stan för att Tyra (lillasystern) ska klippa sig. 
Det blir nog väldigt trevligt! 
Puss.

Space Bound.

Sol, sol och ännu mera sol.
Så jävla underbart, det blev en sjukt lyckad kväll igår och när jag vaknade satt jag, ella, jakop, markus och pratade, sen for ella och jakop och jag och markus åt. Sen for han med och jag gick ut på balkongen och solade. Satt där i cirka 40 minuter, och det var så jävla skönt. Ska sätta mig i solen igen om en stund, men då ska jag sola ryggen.
Sen kanske jag tvingar hit någon som vill gå och bada med mig, är sjukt sugen på det just nu!
Det kanske ni förstår, men ja. Sen ska jag nog ladda ner några harry potter-filmer och se. Det var så galet längesen jag såg dom. Tror inte ens att jag har sett alla..
Aja, det var nog det jag hade att säga för tillfället.
Puss.

Jag tror jag älskar dom där jag kommer från.

Sitter och lyssnar på Håkis, fick en skiva "2 steg från Paradise Deluxe Edition" typ, av Ella. Så fett fint. Hon är bäst och jag älskar henne massvis.
Idag har jag iallafall varit på Dragracing, tro det eller ej, men det var jag. Bara för att Jaana tvingade dit mig, och jag kan säga direkt att det inte är min grej riktigt. Det var faktiskt fett tråkigt. Men det var kul att vara med Jaana iaf, sen var vi även med Frida och det var också kul.
Nu har jag iallafall kommit hem och jag är så sjukt trött så jag kommer typ somna vilken sekund som helst.
 
Alla mina vänner har farit iväg på semester nu typ, Ida har farit till Stockholm, och Ella har farit till sin stuga, och Emmeli är hos hennes... mormor? Ah, hon är långt borta iallafall. Det suger. Men jag har ju fortfarande några som stannar hemma, precis som jag. 
Har inte så mycket mer att säga nu, så jag skriver mer sen. Puss.
Bild från gårdagen.
Fuck. :(
 

Stay.

Jag känner mig seg som självaste fan, ursäkta ordvalet men. Jag har varit trött hela dagen, och sen pluggade jag massa till Moppekortet, och när jag gjorde testerna fick jag typ 30 fel, båda gångerna. Så då blev jag fett sur också.
Sen har jag seriöst inte gjort något mer, bara suttit här vid datorn och slötittat på någon dålig film.
Nu ska jag nog ladda ner lite musik, lugn musik den här gången. Annars är det ju bara festmusik. 
Och på tal om det, JAG TAGGAR IMORGON SÅ JAG SPRICKER SNART. Det kommer bli så jävla bäst.
Vi har inte haft disco på jag vet inte hur länge. Sara kommer även hit imorgon, så då ska jag ta hand om henne och vid 2-3 tiden kommer vi nog gå iväg till mingos, för vi har träning då (igen) sen kommer vi tillbaka och käkar och fixar oss och sånt.
Det kommer bli fett underbart.
Det var väl allt för idag..

Tagg inför morgondagen! ;)
Puss.
 

Happiness.

Hej!
Dagen började rätt segt, jag sov till 13. Jag förstår inte hur det är möjligt, nu har jag i flera dagar inte vaknat tidigare en halv ett, liksom det går inte. Jag sover som en fucking stock. Jag antar att jag har vänt på dygnet, för jag blir aldrig trött heller.
Iallafall, då satt jag vid datorn ett tag och typ glodde.. Sen duschade jag, och fixade mig. Och sen fick jag gå ner och diska, vilket inte var så roligt men jag gjorde det iaf. Sen åt vi mat och sen stack jag upp och fixade håret, sedan stack jag iväg till Mingos eftersom vi hade DJ-träning.Och det var så jävla underbart, det är det alltid.
Och att bara stå där, och göra sitt bästa, och lyckas. Det ger mig en underbar känsla, och jag blir så jävla lycklig.
Imorgon kommer vi också ha träning, vid 2 och då kör vi nog ett par timmar. För på fredag är det ju disco här och då måste vi vara på topp!
Och det kommer vi vara, och det kommer äga sönder! Är taggad till tusen!
 
Nu tänker jag nog ladda ner lite film och se det, sen vet jag inte. 
Puss så länge iallafall.
Lite må-bra bilder där ;)
 

Baby, one more time.

Sitter och lyssnar på Britney Spears och känner mig astuff.
Har iallafall sovit typ hela dagen, sen bakade jag chokladbollar, och muffins med mina småsyskon. Sen har jag städat mitt rum och nu sitter jag här vid datorn och har laddat ner massa musik. Fett mys.
Snart kommer iallafall Ida hit till mig, och vi ska nog försöka få hit lite mer folk sen ska vi nog bara ta det lugnt och ja, prata. Som vi alltid gör.
Skriver nog mer senare, för just nu har jag inte mycket att säga.
Jag tänker aldrig på dig, men bara ikväll.
Puss!

Jag tänker aldrig på dig, bara ikväll.

Jag vet att jag är sämst på att blogga, men ni vet ju hur det kan vara på sommaren. Och jag försöker njuta fullt ut av mitt sommarlov och dessutom är jag barnvakt åt mina syskon den här veckan så jag har knappt tid att blogga.
Idag har jag iallafall typ sovit asmycket, sen vid 1 for vi in till stan och fixade Pass åt oss, och sen köpte vi mjukglass och körde vidare till Elgiganten, där mamma köpte en ny stationär dator, det behövdes verkligen. Den dom hade höll på att gå sönder när som helst.
Och jag köpte en par nya hörlurar till min telefon, eftersom dom som följde med är så fruktansvärt stora så jag får inte in dom i öronen.
Sen åkte vi hem och fixade lite, vi köpte ju även en router, så nu kan jag sitta här uppe på  mitt rum och göra vad jag vill, till exempel.. Blogga.
Efter middagen drog jag iaf till Sandra, och var med henne och Ida och jag tvingade dom att se Brokeback Mountain. Och.. Dom gillade den. Jag är bäst, hihi. Sen for jag hem efter en stund och sen nu har jag sett en film och bara chillat.
Snart ska jag även gå och lägga mig tror jag, jag är faktiskt galet trött. Det brukar jag inte vara, men det är jag nu.
Fett knas. Aja, slänger väl in en bild!
Fett seriös å grejer. Längtar efter att få vara med dig igen, i 2 hela veckor får jag vara med dig. Fyfan så underbart.
Är fett lycklig just nu. <3
Puss!

Inspiration.

Jag har tänkt på en sak.
Eller många saker om vi ska vara ärliga. Saker som inspirerar mig.
Inspiration är en viktig sak, det är iallafall det för mig. Mår jag dåligt så hittar jag alltid inspiration till att må bättre, bli gladare.
Och något som verkligen inspirerar mig är människor som vågar vara sig själva, som inte följer "Samhällets krav", och dom som står upp för det dom tror och tycker. Oavsett konsekvenserna.
Även de personer som haft det förjävligt, men som kämpat sig till de bra. För att dom förtjänar det.
Liksom, det är så jävla starkt. Jag mådde piss ett tag, men sen tänkte jag ba att fan heller, jag vill inte må dåligt. Så när livet gav mig hundra anledningar att vara ledsen, då visade jag det att jag har tusen anledningar att vara glad. Och jag försökte se positivt på allting, och jag mår så fantastiskt bra. Och det har gjort mig till en starkare person. Så, ni som läser det här och mår dåligt över något. 
Ni är underbara precis som ni är, ni behöver inte ändra på er. Och försök vara glad, livet är för kort för att vara ledsen, det kan ta slut på en sekund. Och om ni känner att ingen älskar er, då kan ni alltid älska er själva. För ni förtjänar det. Ni alla förtjänar att må bra.
Ah, det var väl typ det jag tänkte säga, och nu tänker jag lägga in lite Inspirationsbilder.




Det var nog allt för idag, och kom ihåg.
VA ER SJÄLVA. 

Puss.

Jag i ett nötskal..

Har just laddat ner tre romantiska filmer, hehe.
Kände att jag är så himla lat idag, och inte orkar göra ett piss så då kan jag lika gärna se på film.
Jag laddade iallafall ned "Brokeback Mountain", "Chocolat" och "Love and other drugs", så det kommer jag göra idag. Sen kommer jag nog också se klart sista avsnitten i 3dje säsongen av Glee. Åh, det är så underbart.
Kommer inte kunna vänta tills 4:e säsongen kommer ut. Wäh.
Nu ska jag nog upp då.. Och äta chips och choklad. Mums.
Jag bloggar nog mer senare. 
Knasig bild från igår. ;)
Pussar.

Take a bite of my heart tonight.

Hej!
Igårkväll var jag med Ida, och Jakop och Ella, egentligen skulle Ida och Jakop sova här, men det blev bara Jakop. Så han somnade ganska fort, och jag låg och spelade Subway Surfers (ett underbart spel förövrigt) och han kommer nog bli arg på mig nu, men han låter som en ko som idislar när han sover. Så jag störde mig ganska mycket på det. Kanske därför jag aldrig somnade.
Han for iallafall ganska tidigt, för att han skulle till stan och köra MC. Jag fortsatte förstås sova, till ungefär tolv. Då steg jag upp och duschade och sen gick jag ner och åt och diskade och nu sitter jag här och har just lagt in 200 låtar på telefonen, fett mysigt jao.
Ska också gå och hämta mina syskon om en stund, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Sandra kommer kanske hit, och då lär vi nog gå till Ug, där det ska vara "Frightnight". Det innebär att vi ska spela skräckspel (Amnesia, Doom 3, osv.) och ja, vi lär nog skrika ganska mycket.
Jag bloggar mer senare!
Dagens, typ osminkad, och har ofixat hår. Men det är ju fint ändå ;)
Puss.

Hemma!

Hej!
Jag vet att jag inte har bloggat på typ hur länge som helst, men som ni vet så har jag varit i Stockholm hos min pappa så jag har inte orkat blogga. 
Iallafall när vi var där så gick vi på stan rätt mycket, och kollade efter datorer. Och efter två dagars letande bestämde vi oss för två stycken. Så nu har jag en ny dator och det är väldigt najs.
Vi kom hem igårmorse och då gick jag och la mig och sov direkt. Sedan när jag vaknat så ville Ella att jag skulle följa med hem till Jakop, där Ida och Markus också var. Så vi åkte dit, och efter ett tag kom Sandra också.
Vi chillade galet, och jag och ella köpte munkar. Dock åt jakop upp mina, så nu är inte han min vän längre.
Idag ska jag nog också vara med Ella och göra något. Det verkar ju inte vara så bra väder, så vi får väl mysa inomhus. ;)
Nu har jag inte mer att säga, eller egentligen har jag det men min syster vill ha internetkabeln. (Vi har inte hunnit skaffa trådlöst än.)
 
Ni får nöja er med en cambild från igår. :)

Pussar!