Yo Skrill, Drop it hard.

Hej!
Sitter och lyssnar på Skrillex och är trött som ett as, kom hem 6 imorse och gick och la mig då, blev väckt vid ett och nu är jag astrött. Men iallafall, kvällen igår var asmysig! Det var bästa på länge.
Hade tagit med mig kameran för att jag skulle ta massa bilder, jag tog inte ens en.
Men ni får nöja er med lite andra bilder! Just nu har jag inte mycket att säga, mer än att jag kanske bloggar senare igen!

Ciao!

GÖR DEKADANSEN.

Tjo!
Idag har jag sålt påsar.. Asroligt, fast så vare inte. Ville egentligen fara till Umeå och se Fusion Force Crew på MVG-Gallerian. För er som inte vet så är Fusion Force Crew dom 13 bästa i världen på Streetdance.
Så ah. Ville dit SOOO BADLY!
Iallfall, jag och adam sålde dom där påsarna och sen köpte vi glass. Fett gott!
Nu sitter vi och lyssnar på musik, och ikväll bär det av till Skolan för att vi ska ha en övernattning där. Det kommer nog bli fett kul! :)
Har inte så mycket mer att säga. Så ah, ni får en ny bild eller något :D
Puss!

I came to win.

Hej!
Var i skolan idag, och det var så otroligt fint väder så vi satt ute hela lunchrasten, sen på den senare rasten gick jag och köpte en glass. Den var typ en "Calippo Shot" Det var som små isglasskulor i den, den var asgod iallafall!
Dock fick jag inte behålla den.. Alla bara tog den och åt :(
Sitter iallafall och lyssnar på musik och ska lägga över lite musik till telefonen. Och efter middagen bär det av till världens bästa Ella. Då ska vi äta massa tårta eftersom hon fyllde 15 igår. Så nu har jag bakat en kladdkaka, och Ida ska baka "Subwaykakor" och Ella gör cupcakes sen har hon redan tårtor. Taggar!
Så gott och ba tjocka massa tårta, åsså ska vi nog se Spirited Away. Det kommer bli sjukt kul! :3
Ska kanske ta lite bilder också. Isåfall lägger jag upp dom här ikväll eller imorgon. 

Jag idag ^^
Pusshej!

Krossa alla fönster, slå in hans dörr.

Hej!
Jag vet att jag inte har bloggat på länge, men jag orkar verkligen inte. Samt jag har börjat med Tumblr, och tycker ni kan adda här: http://energisprutan.tumblr.com/ !
Sitter och lyssnar på musik och tänker lite. Som vanligt. Ska köpa skor. Skorskorskor <3
Jajajaja. Har faktiskt inget mer att säga. Bara en liten grej.
Skulle färga håret ljusbrunt i söndags, och gjorde det, sen när jag torkat håret å så. Då var det ingen skillnad. Det var bara utväxten jag hade innan som blev rätt färg. Typiskt som fan.

Så blev det iallafall!
Ciao!

Imma bee.

"Imma be shakin my hips
You gon be lickin your lips
Imma be takin them pics
Lookin all fly and shit
Imma be the flyest chick (so fly)
Imma be spreadin my wings
Imma be doin my thing (do it do it - okayy)"- Black Eyed Peas.
Nej men hallå. Jag har fet lust att göra en dans till låten Imma Bee med Black Eyed Peas. Den är riktigt bra!
Och man vill ba släppa loss och ba göra en dans. Det kanske inte alla fattar men de som gillar att dansa och så dom borde känna det. Har förövrigt varit på Mingos i fredags, då hade vi Dj-träning med Filip och det var jätteroligt. 
Dock finns det saker jag måste jobba på. Men det är ju bra det iallafall, för då kommer jag bli bättre.
Sen har jag varit med Ida, Jakop och Markus. Det var rätt kul. Vi var uppe tills fyra inatt. Sen vid halv elva imorse kommer det in skrikande barn i rummet. Vi blev jätteglada. Fast ne..
Ikväll ska jag iaf dra iväg till Ug och chilla. Och nu ska jag bara kolla lite enkla frisyrer jag kan göra, för har just duschat och orkar verkligen inte tupera idag. Samt att min hårspray ju är slut.
Orkar inte skriva mer nu, så ni får leva med det där. :)

Ciao!


asum

Cho. Jag är typ frisk idag, har lyckats sova hela natten, äta fruskost, en pannkaka till lunch och lite spaghetti och köttfärssås till middag. OCH DET HAR FÅTT STANNA I MAGEN. Är typ stolt och grejer.
Aja.
Jag tror att min telefon har fått något fel faktiskt... För jag har inte fått några svar på sms. Vilket är väldigt irriterande. Blir så arg. Den är så värdelös att jag vill slänga den i backen.
öslekhaelkhn.
shlkjzfd-knmxföglhk,ödm bajs nu är jag arg.

det där är typ jag nu. 
Ciao.

da fuq?

Cho.
Jag vet att jag varit sämst på att blogga, men jag har liksom legat däckad i sängen och inte kunnat äta sen i måndags eftermiddag. Det var väldigt typiskt, Jakop var här i måndags ju, och såklart får jag asont i huvet så att jag håller på att dö och kunde knappt äta middagen för det gjorde så ont i huvet. Det slutade med att han fick åka hem ( :( ) och jag låg i sängen med nått med 39 graders feber. Spydde senare på natten och grejs också. Inte så roligt.
Så ah. Men idag mår jag mycket mycket bättre och har kunnat äta en macka, lite fil, en kopp te, en kopp varm choklad och en piggelin. Är fett stolt. Så jag tror att jag lär vara frisk imorgon. Eller hoppas det iallfall.
Ser dock förjävla ofräsh ut, är helt prickig i hela ansiktet/halsen. (Ser ut som utslag typ) För att jag spytt.
Har spräckt massa blodkärl. Ser lagomt najs ut alltså.

Bilden är inte tagen idag, för er som undrar. Utan i söndags, då jag var frisk och fräsch.
Men.
Ciao!

HAHA, PINSAMT.


^ År 2008

Idag, 2012.

Haha skämmigt att man såg ut sådär för fyra år sen.. Aja.
Glad att jag ser ut som jag gör nu.
Ciao!

We heart it.

Ja, rubriken säger allt. Tänker spamma med bilder från Weheartit.



^ den sitter på min vägg nu, japcheck.




ciao

Adrian Lux.

Hej. Har just laddat ner Adrian Luxs nya album som också heter Adrian Lux. Önskar att jag hade tomma CD-R skivor just nu, so badly. 
Ska typ kolla igenom hela huset och se ifall vi kanske har några. Var egentligen tänkt att jag skulle åka till Jaanis idag, men det blev imorgon istället. Så idag får jag ha tråkigt å grejs.
Imorgon far även Amanda till Stockholm med sin pojkvän (som fick fara ist för mig). Är rätt så avis. Men kan ju inte vara där längre typ.
Aja, ger er en ny liten bild å så.

ciao!


Cuz you are the fire, and i don't need no water.

osv.
Stannar hemma i påsk, kan inte fara till papi. Kanske aldrig mer. It sucks.. Big time. 
Är inte glad. Har feber och grejs också.
Såg Justin Bieber: Never Say Never idag, fick liiiiiiite bieber-fever.. bara lite.
Sorrysorry världen.

Ciao.

Did A Bad Thing.

Tjo, har int orka blogga å grejs. Men i fredags var jag på mingos å hade det mys, och mixtrade lite. 
I lördags hade vi disco för 3:an - 6:an, det var rätt kul, men barnen var så himla fega... Dom vågade int ens dansa tryckare.. 
Och idag var det nån äcklig marknad vi skulle ha, och vi hade bara 1 bord med grejer, och en bänk.. Och det var svinigt kallt, och jag har tydligen feber, så det gjorde ju inte saken bättre.
Och nu är jag bara sur för att jag inte får fara till mingos. Får sitta och se film och andra avenyn istället då..

oseriös bild å grejs, men skitsamma då.
Ciao.